Kadınlar Geciktirici Kullanabilir Mi?

Geciktirici spreyler erkeklerin kullanımı için üretilen ürünlerdir. Bu spreyleri satın alarak erkekler erken boşalma sorunlarına karşı önlemler almaktadırlar. Geciktirici spreyler genelde 45 cc’lik tüpler içerisinde satılmakta olan ürünlerdir. Bu ürünü kullanan erkekler erken boşalma sorunlarına karşı bazı şeyler deniyorlar. Geciktirici kullanımı genelde erkekler için önerilmektedir. Kadınların kullanımı için üretilmiş olan bir geciktirici sprey bulunmamaktadır. Piyasada satılan spreylerin tamamı erkeklere özel ürünlerdir. Kadınların bu tarz spreyleri kesinlikle kullanmamasını önermekteyiz.

Erkek tarafından kullanılan sprey eğer yıkanmadığı veya temizlenmediği zaman ilişki esnasında illaki kadında erkeğin kullanmış olduğu geciktirici ürününden etkilenecektir. Kadınların kullanımı için üretilmiş olan farklı ürüneler bulunmaktadır. Bunlar hakkında ki bilgileri internet sitemizde bulunan numaraları arayarak öğrenebilirsiniz. Kadınlarda yaşanan erken boşalma çok sık rastlanan bir durum değildir. Fakat kadınlarda yaşanan erken boşalma birçok kadının da hoşuna gitmektedir. Bu nedenle de duyurulmamış olabilmektedir.

Erken boşalma sorunu erkeklerde daha büyük bir sorundur ve bu sorunla başa çıkmak da bazen zor olmaktadır. Bununla ilgili de uzman hekimlere danışarak daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Hekimlerin yönlendirmesine göre nasıl bir yol izleyeceğinize karar verebilirsiniz.