Erken Boşalmayı Nasıl Önlerim?

Erkeklerin yaklaşık % 30’u hayatlarının bir noktasında erken boşalmadan muzdariptir ve bu da ciddi sıkıntıya neden olabilir.

Boşalma, farklı kültürlere, ülkelere ve uzmanlara bağlı olarak 30 saniye ile 4 dakika arasında seks yaparken erken düşünülmelidir . Bununla birlikte, çoğu, en az 2 dakika süren herhangi bir cinsel ilişki erken boşalma olarak kabul edilebilir.

Davranış teknikleri orgazmınızı geciktirmenize yardımcı olabilir . Bunlara başlangıç ​​ve bitiş yöntemi ve sıkma tekniği dahildir. Bu tekniklerle cinsel danışmanlık ve ilaç kullanarak bir kombinasyon önerilir.

Boşalmayı nasıl erteleyebilirim?

Sık sık seks yapmak gibi erken boşalma, seks öncesi birkaç saat mastürbasyon yapmak veya üst kadını ile cinsel ilişkide bulunmak için “ev yapımı” ilaçlar geniş bir yelpazede mevcuttur.

Daha kalın prezervatif: kalın bir duvar penisin hassasiyetini düşürebilir

Davranışsal stratejiler: “başlama” ve “sıkma teknikleri” çoğu kez etkili olduğunu kanıtlar, ancak uzun vadeli bir çözüm sağlamazlar.

Bu tekniklerle gecikmeyi yenmeniz birkaç ay sürebilir ve birçok erkek bunları kalıcı olarak kullanmaya devam etmelidir.

Ortalama olarak, cinsel teknikleri kullanan erkeklerin% 50-95’i sonunda gecikmeyi atlatmayı başarır. Özellikle endişe duyuyorsanız, cinsel yaşamınızda önemli değişiklikler (örneğin yeni partner, stresli olay) olması durumunda nüksetme riski vardır. Genel olarak, hayatın başında bu teknikleri daha iyi ustalıkla öğrenirsiniz.

Aşırı kaygılı olmaktan çok aşırı duyarlı olan erkekler, erken boşalmadan farklı bir nedenden dolayı bu davranış yöntemlerinden fayda sağlamayabilir.

Bu hastalar için hassasiyetinizi düşüren ilaçlar önerilir. Daha iyi bir çözümdür ve sonuçta boşalmayı kontrol altına alırsınız. Erken boşalma için uzun vadeli çözümler olarak alınabilirler de gecikmeyi alttaki nedenlerini düzeltirler.

Teknik, penisini uyarmak ve hemen boşalmak üzereyken kendinizi durdurmayı içerir. Uyarıyı 30-60 saniye durdurun ve kontrole tekrar kavuştuğunuzu hissedince tekrar başlayın. 4-5 kez bu işlemi tekrarlayın, bir orgazm olduğunuzu düşündüğünüzde durdurun ve “dinlenin”. Son olarak, “boş dönüş noktasını” tanımlayabilmeniz için boşalmanın gerçekleşmesine izin verin.

Bununla birlikte, birçok çift ve ortak şikayet ederek bu “oyunun” rahatsızlıktan şikayetçi ve onu sinir bozucu buluyor. Pürüzsüz bir şekilde cinsiyete dahil etmeye çalışın ve penis dışındaki zevk kaynaklarına odaklanmak için duraklardan yararlanın.

“Sıkmak” tekniği penisin mil ve penis başı arasındaki bölgede (yaklaşık 30 saniye boyunca) sıkıştırılarak hemen önce boşalmak üzere çalışır. Bu, boşalmayı durdurur, ancak en azından tekrar uyarılıncaya kadar ereksiyonunu etkileyebilir. Daha sonra orgazmı geciktirmemeye karar verene kadar bu işlemi 4-5 kez tekrarlamalısın.

Etkili olabilmesi için, bu yöntem birkaç ay boyunca kullanılmalıdır ve bu adam ve eşinin büyük azim gerektirir.

“Sıkmak” tekniğinin arkasındaki fikir, bir süre sonra “dönüşün gerçekleşmediğini” fark edebilmeniz ve gelecek boşalmaları erteleyebilmeniz olabilir. Bu teknik, cinsel aktiviteyi bozabileceği halde sinir bozucu olabilir.